Rian & Selamawit hadden vanaf hun eerste kennismaking meteen een goede klik. En wat hebben ze veel meegemaakt in hun tijd samen! Naar de dierentuin, het museum, op de Spido.. allemaal met het derde lid van dit duo: de dochter van Selamawit, die vollop mee kon genieten van de Rotterdamse ontdekkingstocht.

Naast alle leuke activiteiten, hebben deze dames ook nog bergen werk verzet. Selamawit deed succesvol examen (met Rian als proefpersoon) voor haar kapperscursus. Ze regelden kinderopvang voor Selemawit’s dochter, ontdekten Selamawit’s passie voor de zorg, kregen al haar administratie op orde én schreven haar in voor de opleiding tot Assistent dienstverlening. Selemawit is met veel plezier en zelfvertrouwen gestart met deze opleiding, waarbij ze 2 dagen naar school gaat en 3 dagen stage loopt bij zorginstelling Aafje.

Selamawit: “Ik heb echt minder stress in mijn leven dankzij Rian. Ik voel dat mijn mentor alle vertrouwen in mij heeft en gelooft in mijn kwaliteiten. Ik ben echt trots op waar ik nu sta!”