MENU

 • nl
 • en
 • Nieuw Jaarverslag – Editie 2023!

  Ik sponsor een duo

  Door ervoor te kiezen een duo financieel te steunen, geef je de kans aan een jongere om zijn/haar toekomst te veranderen, aan een mentor om zijn/haar eigen toekomst opnieuw uit te vinden en aan twee mensen om elkaar te ontmoeten. Met behulp van je gift kunnen wij:

  • Een follow-up door een van onze coördinatoren verzekeren
  • Een opleiding aan de mentor geven
  • De kosten dekken van de tools die we ontwikkelen om de zoektocht van de jongere naar werk te vergemakkelijken

   

  image

  Ik organiseer een evenement

  Wil je vrienden, familie of collega’s samenbrengen rond een gemeenschappelijk maatschappelijk project? Wil je jouw omgeving mobiliseren rond een doel dat een lokale, tastbare, en duurzame sociale impact heeft?

  Er zijn veel manieren om DUO for a JOB te betrekken bij één van je evenementen. Kies zelf hoe je ons project en onze gemeenschap laat groeien!

   

  image

  “Voor onze huwelijksverjaardag wilden we onze geliefden bewust maken van een zaak die ons na aan het hart ligt. We stelden hen voor om een financiële gift te doen aan DUO for a JOB, in het bijzonder om de internationale ontwikkeling van DUO te ondersteunen. Elke gift telt, en we zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen!“

  Dr. en mevrouw Biesmans

  Ik word vrijwilliger

  DUO for a JOB is niet alleen een gemeenschap van mentoren en mentees, maar ook van vrijwilligers die het team ondersteunen bij het volbrengen van de missie en de ontwikkeling van onze diensten.

  Vrijwilligers helpen ons een handje op administratief of juridisch vlak, bij de boekhouding of in de IT. Ook voor vertalingen, proeflezingen of op het gebied van strategie en fondsenwerving kunnen we op onze vrijwilligers rekenen. Tot op vandaag hebben al bijna 200 vrijwilligers DUO geholpen zich verder te ontwikkelen. Sluit je aan!

  image

  Ik neem DUO op in mijn testament

  Door DUO for a JOB één van je begunstigden te maken, geef je de jeugd van vandaag en morgen, je stad en onze samenleving een kans om zichzelf opnieuw uit te vinden. Wil je meer weten? Neem contact met ons op en ontdek welke vorm van legaat of gift het beste bij jou past.

  image

  “Ik vond het DUO-project meteen overtuigend en veelbelovend. Door het geven van interviewsimulaties heb ik meteen het gevoel dat het voor de jongere een verschil maakt. Je voelt je echt nuttig en het is in veel opzichten de moeite waard. Ik ben nog nooit zo erkend geweest in mijn professionele leven als bij DUO!“

  Véronique, vrijwilliger die zorgt voor interviewsimulaties en CV-workshops

  Ik word een partnerbedrijf

  Veel bedrijven hebben ons al hun vertrouwen geschonken en steunen ons door middel van financiële sponsoring, in-kind sponsoring, fondsenwerving of via deelname aan evenementen. Er zijn heel wat mogelijkheden. Vind er één die het beste bij jouw organisatie past!

  image